Komoly a szándék? Akkor csakis gyémánt eljegyzési gyűrű!
4971
post-template-default,single,single-post,postid-4971,single-format-standard,theme-bridge,bridge-core-2.1.9,woocommerce-no-js,ajax_fade,page_not_loaded,,qode_grid_1300,footer_responsive_adv,qode-content-sidebar-responsive,columns-4,qode-product-single-tabs-on-bottom,qode-theme-ver-20.6,qode-theme-bridge,disabled_footer_top,wpb-js-composer js-comp-ver-6.1,vc_responsive
 

Komoly a szándék? Akkor csakis gyémánt eljegyzési gyűrű!

Gyémánt eljegyzési gyűrű

Komoly a szándék? Akkor csakis gyémánt eljegyzési gyűrű!

Az eljegyzéseket illetően is igaz a mondás, hogy ahány ház, annyi szokás. Van, aki hirtelen felindulásból kéri meg a kedvese kezét, és az is előfordul, hogy bár a szándék már egy ideje megfogalmazódott, a módot inkább a rögtönzés jellemzi. A leggyakoribb viszont mégis az, hogy az eljegyzés alapos tervezés után, minden apró részletre gondolva történik meg, hiszen így lehetünk biztosak abban, hogy felejthetetlen lesz a pillanat.

A romantikus helyszín, az ideális időzítés és az őszinte szavak mellett a minden tekintetben tökéletes gyűrű kiválasztása a leendő vőlegény egyik, ha nem a legfontosabb feladata. Arra mindenképp érdemes ügyelni, hogy az ékszer mind tervezésében, mind anyagában igazodjon a hölgy ízléséhez és stílusához, de egyvalamit biztosan állíthatunk: egy csodaszép gyémánt eljegyzési gyűrűvel lehetetlen hibázni.

Gyémánt jegygyűrű, az örök hűség jelképe

A nagy napra, amikor a jegyespárból az igen kimondásával házaspár lesz, örök hűséget fogadva egymásnak, a gyémánt jegygyűrűnél nincs tökéletesebb választás. A gyémántnak üzenete van. Már a neve is csodálatos: ógörög nyelven azt jelenti, legyőzhetetlen, és valóban, a legkeményebb drágakő az örökkévalóság szimbóluma. A fénye, csillogása, színszóródása páratlan és utánozhatatlan, amihez persze kifogástalan csiszolásra van szükség. Ennek a fantasztikus drágakőnek minden egyes tulajdonsága párhuzamba állítható két ember szerelmével. Minél tisztább, annál értékesebb; a gyémántot alkotó szénatomok kapcsolódása olyan erős, mint két emberé, akiket az igaz szerelem köt össze; az életüket összekötő pár szinte ragyog a boldogságtól, akárcsak a tökéletesen csiszolt briliáns.

Legyen szó tehát gyémánt eljegyzési gyűrűről vagy gyémánt jegygyűrűről, életünk legfontosabb, legjelentősebb eseményinek megkoronázásához ezek jelentik az igazán méltó ékszert, hiszen megtestesíti mindazon értékeket, amit az elköteleződés, az egymás mellett való kitartás jelent – és a makulátlan drágakő viselésével a külvilág számára is nyilvánvalóvá válik, hogy milyen fontosak vagyunk a párunk számára.